Person­ver­n­er­klæ­ring

 

Hvem er vi

Denne siden eies av Fix Tønsberg AS, org nr 926 288 458 MVA, Halfdan Wilhelmsens alle 43, 3117 Tønsberg.  Siden driftes av YourMedia.no.

Yourmedia.no logger trafikken til fixtonsberg.no anonymt. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til deg som enkeltperson.

 

 

Google Analy­tics

FixTønsberg.no benytter seg av Google Analytics – en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet vårt.

For å måle bruken av nettstedet samler Google Analytics inn informasjon via informasjonskapsler (cookies). Dette er tekstfiler som lagres i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet. Disse gir oss informasjon om for eksempel hvilken type nettleser du bruker, hvordan du fant nettsiden vår og hvilke undersider du besøkte på fixtonsberg.no.

Google Analytics samler også inn IP-adressene til brukerne av nettstedet. En IP-adresse er en unik identifikator som blir tildelt hver enkelt enhet som kobles til Internett. Google Analytics må hente denne informasjonen for å kunne skille brukere fra hverandre. Etter innsamlingen anonymiseres IP-adressene slik at besøkende av nettstedet ikke kan spores tilbake til en bestemt maskinvare eller enkeltperson.

 

Face­book Pixel

For å vise deg relevante annonser tilbyr Facebook målretting mot brukere av et nettsted. Dette er mulig ved at nettstedet har installert en såkalt «Facebook-piksel» – som samler data fra de som besøker nettstedet. Lær mer om Facebook Pixel her.

Fixtonsberg.no har denne installert denne pikselen. Vi bruker dataene til å lese statistikk og levere spesialtilpassede annonser. Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser (som forklart over), og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her.

 

HotJar

Vi bruker HotJar til å analyserer bruksmønsteret til de som besøker fixtonsberg.no. Informasjonen om brukerens atferd , inkludert en anonymisert IP, som ikke kan identifiseres. Les mer om personvern knyttet til HotJar på deres egen side. Vi bruker denne informasjon for og letter forstå hvordan dere som kunder bruker nettsiden.

 

Velge bort infor­ma­sjons­kapsler

Om du ikke ønsker at informasjonskapslene skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten, se linker til veiledninger under. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.